Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Omagiu adus lui John Travolta la Brooklyn, după patru decenii de la lansarea ”Saturday Night Fever”


O stradă din celebrul cartier newyorkez Brooklyn, devenit celebru în 1977 datorită filmului ”Saturday Night Fever”, a servit ca scenariu pentru omagiul adus protagonistului său, John Travolta, după 40 de ani de la lansarea filmului, relatează miercuri EFE. Zeci de persoane s-au strâns marți pe strada 86 din Bensonhurst de Brooklyn pentru a asista la acest eveniment desfășurat în afara pizzeriei Lenny’s, unde Tony Manero, tânărul interpretat de Travolta, a cumpărat două felii de pizza pe care le-a mâncat în timp ce s-a plimbat prin zona prezentată în legendarul film.
Cu prilejul Zilei John Travolta, Lenny’s a dat unui nou sortiment de pizza numele actorului, care s-a născut 18 februarie 1954 la Englewood, în statul vecin New Jersey. ”Brooklyn s-a aflat în ADN meu de la ‘Welcome Back, Kotter’ (serial filmat în cartierul newyorkez în care a Travolta a jucat înainte de ‘Saturday Night Fever’)”, a spus actorul în vârstă de 64 de ani, după peste patru decenii de la filmarea acestui cult al muzicii disco în celebrul său costum alb și cămașă neagră. „Vă iubesc nespus pe toți. Mulțumesc că dați un sens carierei mele”, a spus el salutându-i pe cei prezenți și realizând câteva selfi-uri cu fanii săi. Vedeta din ”Pulp Fiction” al cărei nou film ”Gotti” va fi lansat vineri a fost acompaniat de soția sa, Kelly Preston, cu care a împărțit o felie de pizza.
Marty Golden, senatorul statului New York, a declarat că Travolta a schimbat pentru totdeauna cultura Brooklyn-ului și a SUA. „Filmul ‘Saturday Night Fever’ a adus pe pista de dans milioane de americani care s-au dezlănțuit pe ritmurile muzicii disco”, a spus el decretând marți Ziua John Travolta. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?