Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO și GALERIE FOTO: Un vrâncean a murit după ce S-A ARUNCAT ÎN CAP de la etajul I al Spitalului Județean


    Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Ruginești, a murit în noaptea de luni spre marți, după ce s-a aruncat în gol de la etajul I al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani. Bărbatul se afla internat în cadrul secției de Chirurgie plastică de sâmbătă, în urma unui traumatism suferit la mâna stângă și pentru care a fost supus unei intervenții chirurgicale.
    Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean, Alina Cosma, bărbatul s-ar fi aruncat direct în cap, de la geamul din holul secției, și a murit pe loc. O asistentă ar fi reușit să-l prindă de un picior, dar nu a putut să-l țină. Bărbatul se afla și în evidențele secției Psihiatrie, fiind cunoscut ca și consumator de alcool.
„Pacientul a fost adus pe data de 9 iunie, cu un traumatism complex de mâna stânga. A fost internat în secția de Chirurgie plastică a spitalului, unde a suferit o intervenție chirurgicală. Azi-noapte, în jurul orei 3.20, a ieșit brusc din salonul unde se afla internat, s-a dus la geamul secției și s-a aruncat în cap. Asistenta medicală l-a văzut, a reușit să ajungă până la el, a reușit să-l prindă de picior, dar nu l-a putut ține. În momentul de față este în desfășurare o anchetă a poliției, iar în paralel o anchetă administrativă a spitalului, să vedem dacă au fost respectate toate protocoalele. Precizez că pacientul se afla în sevraj etanolic, era cunoscut consumator de alcool, și se afla și în evidențele secției de Psihiatrie, unde a ajuns în delirium, în urma consumului de alcool”, a declarat Alina Cosma.

    „Pe la 3:15 am auzit un zgomot și pe o femeie spunând: Puneți mâna pe el! Apoi am auzit o fugăreală. La un moment dat am auzit că a căzut cineva și să fie sunat imediat doctorul Onea. Eu n-am văzut nimic, eram în pat. Toată lumea dormea”, a povestit un bărbat internat în aceeași secție.
     Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată de cadrele medicale ale Spitalului Județean în cursul aceleiași dimineți cu privire la cele petrecute. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru moarte suspectă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?