Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Brașov: Trei persoane rănite în timpul desfășurării unui raliu; doi dintre răniţi erau spectatori


Trei persoane au fost transportate la spital pentru investigații, după ce au fost rănite, duminică, pe drumul care leagă Brașovul de Poiana Brașov, în timpul desfășurării celei de-a treia etape a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop 2018. Doi dintre răniți erau spectatori și se aflau într-o mașină parcată în afara traseului. ”Prima manșă de concurs din cadrul Trofeului Total, desfășurat în acest weekend la Brașov, a fost întreruptă în urma unei ieșiri în decor în care au fost implicați și spectatori. În condiții de ploaie, un concurent a părăsit traseul, lovind o mașină parcată pe un drum ce se intersectează cu Calea Poienii. Pe un viraj de dreapta, concurentul a mers drept, ieșind în decor și lovind mașina unor spectatori, parcată în afara traseului, pe strada Cibinului. În mașina de pe margine se aflau trei spectatori, un bărbat și două femei. Ambele femei au suferit contuzii fiind preluate de ambulanță pentru investigații. Starea lor era stabilă și nu prezentau fracturi. Nici pilotul Teodor Găină nu prezenta afecțiuni grave sau fracturi, dar, pentru siguranță, a fost și el transportat la spital pentru investigații”, au anunțat într-un comunicat de presă organizatorii evenimentului.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, Ionuț Marin, a precizat că accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 16,00, pe DN1E, zona Warthe.
Pilotul mașinii de concurs implicată în accident, Teodor Găină, are 22 de ani, iar cele două femei accidentate 28, respectiv 38 de ani. Startul primei manșe de concurs a etapei de duminică a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop 2018 a fost amânat pentru mai multe zeci de minute din cauza ploii torențiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?