Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

ULTIMA ORĂ! Zeci de mii de oameni la mitingul PSD, în Piaţa Victoriei din București


 Zeci de mii de oameni se află astăzi (sâmbătă) în Piața Victoriei din Capitală, unde, la ora 20,00, a început mitingul organizat de Partidul Social Democrat „împotriva abuzurilor”. Participanții la miting, îmbrăcați cu bluze de culoare albă, flutură steaguri tricolore și ale Uniunii Europene, dar au desfășurat și un drapel al României, lung, care este purtat pe o mare parte din suprafața Pieței Victoriei. Oamenii sunt împărțiți, în piață, în funcție de județul de unde au venit. La miting sunt prezenți și reprezentanți ai ALDE.
 În jurul clădirii Guvernului se află un dispozitiv de jandarmi, mașini de Pompieri, mașini SMURD de multiple victime, precum și echipaje de prim-ajutor. Pe plasmele mari amplasate în Piață este scris „Jos statul de drept!”, „Macovei o să ți-o iei!”, „Stop proceselor staliniste!”, „Run Codruța, run!”, „Iohhanel. România lucrăturii bine făcute”, „Abuzurile voastre au îngrădit libertatea noastră”. Manifestanții se întind și pe bulevardele care dau în Piața Victoriei – Kiseleff și Aviatorilor.
 Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Åžtefănescu, ajuns în Piața Victoriei, alături de mai mulți parlamentari, a strigat la o portavoce „un mesaj pentru români”: „Jos abuzurile statului paralel!”, „Jos noua securitate!”. „Nu vom ceda. Vom merge până la capăt. Nu vom da înapoi niciun milimetru și vom reda normalitatea!”, a spus Codrin Åžtefănescu
UPDATE!!!
La momentul de vârf al manifestației, în zona Piața Victoriei s-au aflat peste 200.000 de oameni veniți la acest miting, îmbrăcați în bluze albe și purtând steaguri tricolore, pancarte cu mesaje. 
După discursul susținut de Liviu Dragnea, oamenii prezenți în piață au aprins simultan lanternele telefoanelor mobile.
Mitingul organizat de PSD în Piața Victoriei s-a încheiat după discursul susținut de liderul social-democrat, Liviu Dragnea, coloanele de oameni părăsind zona, îndreptându-se spre mijloacele de transport cu care au venit în capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?