Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Șofer băut, depistat la volan; un altul nu avea permis


Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 7 iunie a.c., ora 16.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au depistat un bărbat, de 25 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 2 L – Străoane, deși avea acest drept suspendat.
Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul  Serviciului Rutier au depistat pe DN2-E85, în interiorul localității Obrejița un bărbat, de 41 de ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea o autoutilitară, sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Cercetați pentru instigare la tăiere ilegală de arbori și tăiere ilegală de material lemnos 

La data de 7 iunie a.c., ora 9.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vizantea-Livezi È‹mpreună cu specialiști silvici din cadrul Bazei Experimentale Vidra au depistat un bărbat, de 50 de ani, din localitate, în timp ce tăia un arbore de esență fag, nemarcat, de pe raza satului Vizantea-Răzășească, din proprietatea unei femei, având acordul acesteia.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de instigare la tăiere ilegală de arbori și tăiere ilegală de arbori.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 8 iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?