Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Fotbal județean – Ziua de încheiere a sezonului!


    Duminică, 10 iunie, se va încheia sezonul fotbalistic 2017-2018 în fotbalul județean. La Unirea, se vor juca finala Ligii a V-a, de la ora 10,00, între Unirea Èšifești și Dinamo Tătăranu, iar de la ora 12,15 va începe finala Cupei României, între Sportul Ciorăști și Dinamo Tătăranu.
    Primul meci al zilei va fi o poveste ce va începe cu final deschis. Adică, orice deznodământ este posibil, după ce în tur, la Tătăranu, întâlnirea s-a terminat la egalitate: 2-2. Meciul va fi arbitrat de un central cu personalitate, Octavian Bucătaru, asistat de Cosmin Ignat și Ionuț Mocanu. Observator va fi Daniellete Iorga.
    Finala Cupei pleacă din start cu campionii de la Sportul Ciorăși având un mare avantaj moral după ce în ultima etapă de campionat, de marți, 5 iunie, au câștigat cu un demoralizant 7-1 partida cu adversara din finală, Voința Cîrligele. Cât ar fi Cupa competiție a surprizelor, nu cred că formația din Cîrligele poate reduce prin ceva handicapul valoric pe care îl are față de ciorășteni. Întâlnirea va fi condusă de un alt central cu personalitate, Iulian Iacob, asistat de Ionuț Paraschiv și Mihai Toader. Observarea va fi asigurată de Florin Tudosă.
Cuplajul fotbalistic de la Unirea va include și momentele de premiere a câștigătoarea Cupei României, a câștigătoarei Ligii a V-a și a tuturor campioanelor – Superligii Altdorf tehnic și de juniori, cu excepția CSC Dumbrăveni, campioana juniorilor A1, care va fi premiată acasă, astăzi, 9 iunie, cu ocazia returului meciului de baraj cu Viitorul Ianca.
    Tot duminică, la Dumbrăveni, se vor întâlni formațiile de seniori ale CSC și FC Panciu, în ultimul joc al ultimei etape din Superliga Altdorf Tehnik. Partida va fi arbitrată de Ionuț Aldea, asistat de Alexandru Vrabie și Alexandru Hrtolomei. Va fi observator Adrian Martinescu.              
    În aceeași zi de 10 iunie, de la ora 11,00, vor avea loc finalele pentru locurile 3-4 și 5-6 ale Ligii a V-a.  
    La Jariștea, petru a stabili ordinea ocupantelor locurilor 3 și 4, se vor afla față în față formația locală Clubul Sportiv și FCM Adjud. În tur, adjudenii au câștigat cu 5-3. Vor arbitra Mădălin Ivanciu, G. Toader și T. Èšîrdea, iar observator va fi Gică Mihai.
    Pentru locurile 5 și 6, CS Homocea va juca acasă în compania Săgeții Biliești, de care a trecut în tur cu 5-3. Meciul va fi arbitrat de Ionuț Manu, Remus Popa și Ionuț Salaoru. Observator – Elvis Ilaș.
    În meciul pentru locurile 7-8 au jucat Podgoria Cotești și Unirea Milcovul. Pe locul 7 s-a clasat formația din Milcovul care a câștigat acasă cu 5-1 și a pierdut în deplasare cu 0-3. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?