Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Doi bărbați au furat o centrală deja montată, dintr-o casă nelocuită


Doi bărbați, unul de 63 de ani, iar celălalt de 39 de ani, ambii din comuna Tătăranu, au fost trimiși în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
În rechizitoriu se arată că bărbații ar fi comis fapta în perioada octombrie 2017- ianuarie 2018, iar ținta lor a fost o casă a cărui proprietar era plecat la muncă în Italia. Åžtiind că imobilul este nelocuit, bărbații au profitat de acest lucru și au pătruns în interior, sustrăgând o centrală termică care era deja montată! Prejudiciul a fost estimat la suma de 3.000 lei. Centrala a fost înstrăinată de cei doi și recuperată apoi de oamenii legii, după ce s-a aflat cine a furat-o și cui i-a fost vândută.
La audieri inculpații au recunoscut fapta. Unul dintre aceștia a spus că, în acea perioadă, amicul său îl vizita foarte des, obișnuind să consume împreună băuturi alcoolice. La un moment dat, după ce au băut bine, unul dintre inculpați i-a propus celuilalt să meargă și să fure centrala pentru a face rost de bani, lucru care s-a și întâmplat.
Dosarul lor a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Focșani, iar după ce va trece de faza de Cameră Preliminară va începe judecata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?