Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

În drum spre iubită, un adolescent a tâlhărit o tânără


    Un adolescent de 16 ani, din Odobești, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.
    Adolescentul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, iar procurorii au solicitat menținerea măsurii, lucru care s-a și întâmplat. „Constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului C(…) G(…), în prezent aflat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vrancea, trimis în judecată pentru săvârșirea infractiunii de tâlhărie (…) menține măsura arestării preventive a inculpatului dispusă prin Încheierea(…) pronunțată de Tribunalul Vrancea (…), până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 30 de zile (…)”, se arată într-o decizie a Judecătoriei Focșani de la sfârșitul lunii mai. 
    În rechizitoriul procurorilor se arată că în data de 1 mai a.c., în jurul orei 14.00, inculpatul i-a smuls unei fete lănțișorul de la gât, cauzând un prejudiciu de 900 lei. Din anchetă a rezultat că tânărul a venit la Focșani însoțit de niște amici, pentru a se întâlni cu prietena într-un parc. În timp ce se deplasau către locul stabilit, adolescentul și amicii lui s-au intersectat cu persoana vătămată care avea la gât un lăntișor și două pandative. Inculpatul s-a apropiat de victimă și i-a smuls acesteia lanțul de la gât, după care a fugit. În timp ce alerga, pentru că nu ținea bine lănțișorul, l-a scăpat, moment în care a fost recuperat de persoana vătămată.
Adolescentul a fost expertizat și s-a stabilit că a avut discernământ la momentul comiterii faptei. De altfel, la audieri el a și recunoscut ce a făcut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?