Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

GALERIE FOTO: Ambasadorul României în Rusia, vrânceanul Vasile Soare, alături de olimpici și de artiștii fotbaliști


    Ambasadorul României în Federația Rusă, Vasile Soare, vrâncean originar din comuna Vulturu, a fost zilele trecute alături de elevii români care au participat la Olimpiada Europeană de fizică, ce a avut loc la Moscova.
    „REZULTATE DE EXCEPÈšIE ALE OLIMPICILOR ROMÂNI LA „OLIMPIADA EUROPEANA DE FIZICÄ‚”, MOSCOVA

    Pe 1 iunie 2018 am participat la festivitatea de închidere a celei de a II-a ediții a Olimpiadei Europene de Fizică (EUPhO), care s-a desfășurat în perioada 28.05-01.06.2018 la Moscova. Toți cei 10 Olimpicii români, conduși de prof. Adrian Dafinei de la Facultatea de Fizică a Universității București și prof. Delia-Constanta Davidescu de la Liceul ICH București, au obținut medalii, din care – 4 de bronz, 4 de argint și 2 de AUR – ANDREI RADU (Colegiul Național Nicolae Bălcescu din BRÄ‚ILA) și LEONTICA SEBASTIAN (Colegiul Național Petru Rareș din Piatra Neamț), care a obținut și Premiul Special al Olimpiadei la proba „Teorie”.

Echipa României a fost singura care a obținut 2 MEDALII DE AUR și declarată „CEA MAI BUNA ECHIPÄ‚” din concurs. Am fost foarte MÂNDRU de succesul repurtat de olimpicii ROMÂNI la Moscova, de echipa care a arătat că ROMÂNIA are valori și o școală care produce rezultate de excepție la nivel internațional. Bravo, OLIMPICI AI ROMÂNIEI! FELICITÄ‚RI PENTRU TRUDA ȘI SUCCESELE VOASTRE, VÄ‚ MULÈšUMIM PENTRU CÄ‚ DUCEÈšI FAIMA ROMÂNIEI PESTE HOTARE. CU GENERAÈšIA VOASTRÄ‚ SPERÄ‚M CÄ‚ ÈšARA ȘI NAÈšIUNEA ROMÂNÄ‚ VA AVEA VIITOR”, a postat ambasadorul pe pagina sa de Facebook.
    Excelența Sa, ambasadorul Vasile Soare, a fost și alături de artiștii fotbaliști:
    „ROMÂNIA CAMPIOANÄ‚ LA MOSCOVA
ECHIPA DE ARTFOOTBALL A ROMÂNIEI A ÎNVINS RUSIA ASTÄ‚ZI, 3.06.2018, ÎN FINALA CU 4-2 LA PENALTY. O VICTORIE DEDICATÄ‚ CENTENARULUI! BRAVO BÄ‚IEÈšI, AÈšI ARÄ‚TAT RUȘILOR CÄ‚ ROMÂNIA E VALOROASÄ‚…LA EI ACASÄ‚. FELICITÄ‚RI! NE-ÈšI FÄ‚CUT MÂNDRI ȘI FERICIÈšI. VÄ‚ MULÈšUMIM”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?