Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Hamac și trambulină pentru beneficiarii Module Familiale Panciu


    Tinerii de la Module Familiale Panciu au sărbătorit în avans Ziua Internațională a Copilului. Cu această ocazie, ei au primit cadouri și au participat la diferite manifestări organizate de Primăria Orașului Panciu.
    „În avanpremiera Zilei Internaționale a Copilului, și anume în data de 30.05.2018, copiii de la Module Familiale Panciu au fost vizitați de către reprezentanții Decathlon Focsani, care le-au dăruit acestora echipament sportiv, un hamac și o trambulină de 3 metri diametru. Trambulina a fost montată împreună cu copiii din modul, care s-au implicat efectiv în acestă acțiune. De asemenea, un copil extrem de pasionat de fotbal a primit un tricou personalizat cu numele său, pe care să-l poarte atunci când se află pe teren.
    Oaspeții au promis că vor reveni la Module Familiale Panciu cu alte daruri, care să îndemne copiii să facă sport și să-și petreacă vacanța și timpul liber cât mai frumos. Toți copiii au fost încântați de această vizită, ei petrecând o după-amiază de neuitat în compania noilor prieteni.
    Tot cu ocazia Zilei de 1 Iunie, beneficiarii MF Panciu au participat, în data de 31.05.2018, la manifestările organizate cu acest prilej, de Primăria Orașului Panciu. Astfel, ei au asistat la reprezentanția oferită de Teatro Blu, s-au bucurat de Parada Copiilor și și-au demonstrat talentul pe scena din Parcul Casei de Cultură din Panciu. Astfel, Ionuț Moise, unul dintre beneficiarii M.F. Panciu a cântat și a încântat spectatorii în ritmuri de rapp, fiind aplaudat la scenă deschisă.
În data de 1 iunie, copiii de la Modulele Familiale „Speranța” și „Fortuna” se vor întrece în realizarea de desene pe astfalt. Toți copiii vor primi dulciuri iar cei care se vor clasa pe primele trei locuri vor fi premiați cu diplome precum și premii surpriză. După această activitate vor merge în drumeție la Mănăstirea Brazi, vor sta la iarbă-verde și vor juca jocurile pe care le doresc (volei, fotbal, rummy, table, „Nu te supăra frate”)”,
se arată într-un comunicat de presă transmis de Adina Lăscan, purtător de cuvânt al DGASPC Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?