Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Fotbal județean, Cupa României – Finala este în semifinale!


    Cupa României la fotbal, etapa județeană, a avut, miercuri, 23 mai, sferturile de finală. Din patru partide, câte ar fi presupus acest stadiu al competiției, în Vrancea s-au disputat trei. A patra, care ar fi trebuit să fie jucată de CSC Dumbrăveni și Flacăra Urechești, nu a mai avut loc deoarece Flacăra s-a retras și din campionat și din cupă. În consecință, Dumbrăveniul a urcat în semifinale fără joc.
    Întâlnirea de la Èšifești, dintre echipa locală Unirea, din Liga a V-a și una dintre formațiile de top ale Superligii Altdorf Tehnik, Național 2012 Golești, a fost decisă după prelungiri și executarea loviturilor de  departajare. S-au impus oaspeții, cu 6-5, după ce la finalul prelungirilor era 2-2. De prelungiri a fost nevoie pentru a fi decisă și semifinalista dată de sfertul dintre Tractorul Nănești și Voința Cîrligele. Și de această dată au mers în semifinale oaspeții, după ce au câștigat cu 2-0. La Panciu, viitorii campioni, fotbaliștii de la Sportul Ciorăști, și-au onorat statutul de favorți și au câștigat cu 4-1. Semifinalele au fost ale oaspeților. Există premise ca și semifinalele să fie tot ale echipelor vizitatoare, chiar dacă formațiile gazde par favorite prin raportare la cele mai recente rezultate din Cupă și Superliga Altdorf Tehnik. Penultima etapă a Cupei României, faza județeană, va aduce față în față pe Sportul Ciorăști și Național Golești, la Salcic Nouă, respectiv, pe Voința Cîrligele și CSC Dumbrăveni, la Cîrligele. Ambele întâlniri se vor disputa miercuri, 29 mai, de la ora 18:00, așa cum a stabilit, ieri, AJF Vrancea.                
    Așa cum arată programul semifinalelor, adevărata finală va fi miercurea viitoare, la Salcia Nouă! În campionat, Sportul Ciorăști și Național Golești 2012  au încheiat la egalitate și în turul și în returul play-off-ului. Ciorăștenii vor dori să facă eventul în primul lor sezon în primul eșalon fotbalistic al Vrancei, însă oaspeții au forța să meargă în finală. Oricum va fi o dispută din care va câștiga fotbalul, pentru cî îm ambele formații există fotbaliști adevărați. În cealaltă semifinală, Voința, care va fi gazdă, pare dificil de depășit de incostanta, dar surprinzătoarea formație a Dumbrăveniului care își va aduna, pentru acest meci  – ca și pentru o posibilă preență în finală, fotbaliști importanți pe care nu a putut conta în play-off-ul Superligii Altdorf Tehnik.     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?