Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Handbal, Liga Națională – Meci greu pentru ambele formații!

  • CSM București – CSM Focșani 2007 astăzi, 18 noiembrie, ora 17:00, Sala Apollo din Capitală

Echipa de handbal a Focșaniului o ține din derbi în derbi. A fost cel cu Steaua, terminat cu victorie, a fost cu Baia Mare, încheiat cum s-a stabilit și focșănenii au căzut două locuri în clasament urmând să joace astăzi cu CSM București pentru a reveni pe locul 4. Partida va avea loc în Capitală, de la ora 17:00, în Sala Apollo. Pentru ambele formații va fi un meci dificil! Disputele lor anterioare s-au încheiat în ultimii doi ani cu trei victorii la două pentru bucureșteni. În Capitală, focșănenii nu au reușit să câștige. Încă. O pot face astăzi. Au adunat prea multă frustrare în partida cu Minaur din etapa trecută pentru a nu-și dori să se impună în fața unui adversar cam de talia Băii Mari. Cu un plus de concentrare la finalizare o pot face! Forța celor două apărări este comparabilă, însă în ofensivă bucureștenii sunt mai productivi. Cu Marocico – sau/și Cloșcă – în zi foarte bună, CSM 2007 poate anula în bună măsură plusul de eficacitate al gazdelor și la final să aibă în cont unul sau trei puncte.

Nici o anticipare despre importanța corectitudinii arbitrajului. Voi spune doar că va fi asigurat de clujenii Sebastian Mîrza, Constantin Nedelea iar observarea va fi asigurată de Ionuț Barbu, din București.

Juniorii 1 ai CSM Focșani 2007 vor juca sâmbătă, în etapa a treia a Campionatului Național cu LPS Vaslui, de la ora 12:00. Se vor afla față în față formațiile clasate pe primele două locuri ale clasamentului celei de a doua serii a campionatului. Juniorii Focșaniului promit spectacol sportiv de calitate și victorie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?