Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Un cuplu din SUA a câștigat în instanţă dreptul de a-și evacua fiul adult din locuinţa familiei


Un cuplu care locuiește în partea de nord a statului New York a câștigat în instanță dreptul de a-și obliga fiul, în vârstă de 30 de ani, să părăsească domiciliul familiei, potrivit presei locale, preluate de DPA. După ce fiul lor, Michael, a ignorat cinci notificări primite în intervalul februarie-aprilie prin care îi cereau să părăsească locuința familiei din orașul Camillus, situat la aproximativ 420 de kilometri nord-vest de Manhattan, Mark și Christina Rotondo l-au acționat în judecată la Curtea Supremă a comitatului Onondaga, scrie Syracuse.com.
După ce a discutat în contradictoriu timp de 30 de minute cu fiul cuplului, judecătorul Donald Greenwood a hotărât că acesta trebuie să părăsească locuința, iar serviciile sociale să investigheze cazul. Fiul familiei Rotondo a adus în sprijinul său exemplul unui caz anterior care hotărâse că membrilor unei familii li se permite un preaviz de șase luni înainte de a fi evacuați din locuință, însă judecătorul a precizat că decizia respectivă nu mai este valabilă, fiind înlocuită de o alta emisă la curtea de apel. Judecătorul Greenwood a spus, potrivit relatărilor presei, că solicitarea lui Rotondo de a petrece alte șase luni în locuința părinților este ”revoltătoare”, același cuvânt pe care l-a folosit și Rotondo pentru a descrie ordinul de evacuare emis de magistrat.
În timpul ședinței de judecată nu a fost menționat un termen limită pentru punerea în aplicare a ordinului de evacuare, deși avocatul părinților, Anthony Adorante, a precizat că i se va da un răgaz rezonabil pentru a se muta. După ce le-a spus reporterilor care se aflau în fața tribunalului că intenționează să facă apel împotriva deciziei, Rotondo s-a întors în casa părinților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?