Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

GALERIE FOTO: Rugby, Turneul corturilor, Bîrlad – Test reușit al veteranilor Vrancei înaintea turneului de la Roma – Avezzano!


    Rugbiștii veterani ai Vrancei au fost duminică, 20 mai, la Bîrlad, la prima etapă a „Turneului Corturilor” 2018. Împreună cu echipa de old boys Fiii Vrâncioaiei, a fost și echipa de minirugby, construită cu pasiune și respect pentru rugby de Cătălin Răileanu, Daniel Ene și Florin Onofrei, care a jucat în deschiderea jocurilor veteranilor.
    Rugby Club Old Boys Vrancea a câștigat primul meci al turneului, după o evoluție entuziasmantă în compania gazdelor, Old Boys Bîrlad. Scor, 25-10. „A fost o partidă impecabilă din toate punctele de vedere – placaje, viteză de joc, eseuri multe, și o tribună plică care a apaludat cu generozitate pe toți cei care au evoluat pe teren”, mi-a spus Florin Topală, jucător și principal comunicator al vrâncenilor. Efortul din primul meci i-a costat pe vrânceni în următoarea întâlnire, cu Zimbrii Tecuci, care au câștigat la ultima fază a jocului, cui 15-10.
    În continuare s-a întâmplat așa cum mi-a relatat Florin Topală: „Am învins Dacii Liberi de la Iași cu 5-0 și am fost zdrobiți de Bucovina Suceava cu scorul de 20-5. Totuși, la final a rezultat rugby de calitate. Zimbrii Tecuci au fost câștigătorii turneului, iar pentru noi a fost un test bine venit înaintea turneului internațional de la Roma-Avezano, în Italia al cărui afiș se află între fotografiile ce însoțesc textul. Repriză a-III-a a fost ca de obicei la înălțime, bîrlădenii fiind gazde de excepție: grătarele au sfârâit, vinul rece le-a răcit iar muzica a cântat până în zori! Am primit trei premii de excelență: 1- Romică Arosculesei; 2-Gabriel Asaftei; 3-Dragor Mihăilă. Toate, în calitate de jucători de rugby. În repriza a III-a, toți au evolaut la superlativ! Mulțumim gazdelor de la Bîrlad pentru organizarea impecabilă, micuților rugbysti vranceni, părinților și antrenorilor lor, pentru ceea ce au făcut până acum. Mulțumim întregii echipe RUGBY OLD BOYS FOCȘANI!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?