Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Măsuri de ordine asigurate de jandarmii vrânceni


    În perioada 19.05 – 21.05.2018 jandarmii vrânceni vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona de competență, astfel:
–  în perioada 18.05 – 20.05.2018, la recitalurile de muzică din cadrul celei de-a IV-a ediții a Festivalului de muzică clasică Rinascimento Musici organizate în principal pe esplanada Muzeului Trepte de Istorie, Piața Unirii din Focșani.
– sâmbătă la marșul motorizat din cadrul Evenimentului „Moldova Vrea Autostradă”, referitor la construcția autostrăzilor București – Iași, Târgu Mureș – Iași.

    Tot sâmbătă, jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică la turul  ciclist organizat în cadrul evenimentului „Noaptea Muzeelor pe bicicletă”.
– În perioada 20.05 – 21.05, a.c., la manifestările artistice dedicate „Zilei comunei” din localitatea Golești, 
 – Luni, 21.05 a.c., la „Boteitul Oilor” eveniment care va fi organizat în comuna Negrilești;
    De asemenea tot luni, la  târgul anual „Sf. Împărați Constantin și Elena” din localitățile Tichiriș și Câmpuri;
          În toată această perioadă jandarmii montani vor asigura măsuri de ordine publică pe traseele turistice din zona de competență a posturilor montane de jandarmi Lepșa și Soveja.

           Pentru evitarea incidentelor nedorite și a oricăror situații de natură să tulbure ordinea publică, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea face următoarele recomandări:
•    participanții să respecte măsurile stabilite de organizatori precum și indicațiile și îndrumările forțelor de ordine;
•    să evite implicarea în conflicte de orice natură;
•    conducătorii auto sunt rugați să respecte indicațiile și semnalele polițiștilor rutieri;
În cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite ajutorul forțelor de ordine sau să apeleze la numărul unic de urgență 112.

Purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea
Maior Petrea George

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?