Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Fotbal amical – Focșănenii s-au antrenat la Mărășești!


    Formații
ACS Mausoleul Mărășești: Toader – Tontu, Mitală, Amariei, Pădure – Grigorică, Lăbunț, Gheorghiceanu, Galavan – Stoian, Dogaru. Au mai jucat Ouatu și Petrea.
CSM Focșani 2007: Dogaru (Apenciucesei) – Dediu (Petrescu), Panaite (Nistor), Beșa, Mihai – Duca, Lupu, Pascu, Budeanu (Manu), Predoiu, Pasăre.  

    CSM Focșani 2007 a renunțat la antrenamentul de miercuri după amiază de pe Milcovul în favoarea unui joc de pregătire la Mărășești, cu ACS Mausoleul, una dintre cele mai bune formații din Superliga Altdorf Tehnik. A fost un meci cu multe faze de poartă și cu ocazii de gol la ambele porți, mai mari în contul focșănenilor, așa cum era de așteptat, și disputat într-un spirit de deplin fair play.
Antrenorul Adrian Toma a trimis în teren toți jucătorii care au făcut deplasarea la Mărășești, echipa oaspete făcând un foarte util antrenament. Ca, de altfel și gazdele, unde s-au regăsit în formație doi foști jucători ai CSM Focșani 2007 -Grigorică și Lăbunț.
    Sâmbătă, 19 mai, de la ora 18,00, echipa Focșaniului, care va sta în ultima etapă, va avea ultimul joc din actuala ediție de campionat în deplasare, cu Sporting Liești, după care, așa cum mi-a spus cu puțin timp în urmă antrenorul Vasile Burgă, vor urma câteva jocuri de pregătire în care vor fi testați jucători tineri, unii dintre ei, seleționați pentru echipele de juniori republicani ale CSM Focșani 2007.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?