Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Un bărbat din SUA a fost împușcat în picior de propriul câine


Un american din Iowa a fost împușcat în picior de propriul său câine care a declanșat întâmplător trăgaciul unui pistol, informează vineri The Independent și AFP. Richard Remme, în vârstă de 51 de ani, din Fort Dodge, a declarat poliției că se juca pe canapea cu patrupedul său, Balew, pe care îl împingea din poală, iar acesta sărea înapoi. În timpul unei sărituri, câinele, o corcitură între rasele pitbull și labrador, a dezactivat accidental siguranța pistolului și apoi a călcat pe trăgaci.
Arma s-a declanșat, iar glonțul l-a atins pe Remme în picior. Bărbatul a primit îngrijiri medicale la spital și a fost externat în aceeași zi. ‘Stăteam pe canapea cu câinele și ne jucam. Eu îl împingeam, iar el sărea înapoi la mine în poală”, a povestit Remme pentru The Messenger. ‘Se pare că la un moment dat a atins siguranța, iar apoi când a sărit înapoi, una dintre labele lui a ajuns în declanșator. Câinele meu m-a împușcat!’, a spus bărbatul. ‘M-am uitat în jur să văd unde s-a dus (glonțul) și am realizat că a ajuns în piciorul meu. Atunci am sunat la 911’, a povestit Remme.
Bărbatul a adăugat că Balew s-a comportat ca un ”mare laș” și s-a așezat lângă el și a plâns pentru că a crezut că a făcut ceva rău. „N-am auzit niciodată așa ceva”, a declarat pentru The Messenger Roger Porter, șeful poliției din Fort Dodge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?