Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Chris Pratt va primi premiul special ‘Generation’ la gala MTV pentru film și televiziune


Actorul american Chris Pratt, vedeta filmelor „Guardians of the Galaxy” și „Jurassic World”, va primi premiul MTV „Generation” la gala premiilor MTV pentru film și televiziune din luna iunie, a anunțat canalul joi, relatează DPA. Pratt, în vârstă de 38 de ani, este în prezent vedeta filmului „Avengers: Infinity War”. Viitorul său film, „Jurassic World: The Fallen Kingdom”, urmează să fie lansat în SUA luna viitoare.
Premiul recunoaște meritele excepționale ale actorului în industria divertismentului. Printre cei care au primit premiul în trecut se numără Robert Downey Jr, Johnny Depp, Tom Cruise, Reese Witherspoon, Sandra Bullock, Will Smith, Mark Wahlberg și Jamie Foxx. Anul trecut premiul a fost primit de seria „Fast&Furious”, fiind prima dată când premiul a fost acordat unei francize și nu unui actor individual. Gala MTV 2018 pentru film și televiziune este cea de a 27-a ediție a evenimentului.
Showul va avea loc pe 18 iunie la Los Angeles și va fi prezentat de actrița Tiffany Haddish. Blockbuster-ul cu supereroi „Black Panther” și serialul SF „Stranger Things” conduc în topul nominalizărilor, cu șapte și respectiv șase nominalizări. Nominalizații sunt propuși de producătorii și directorii postului MTV, în timp ce câștigătorii sunt aleși prin vot online de public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?