Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Târgul ofertelor școlare, mâine, în fața fostului Cinematograf Balada din Focșani


Liceele, precum și câteva grădinițe și școli postliceale sanitare din județul Vrancea vor fi prezente la „Târgul ofertelor școlare”, care va avea loc mâine, 9 mai. Târgul vine în sprijinul copiilor care urmează să meargă la grădiniță, al elevilor de la clasele terminale de gimnaziu și ale celor care termină liceul, care pot studia ofertele unităților unde ar putea învăța.
Potrivit informațiilor furnizate de profesoara Mihaela Simion, inspector școlar, la târg, elevii și părinții acestora pot primi și revista „Ethosul școlar 2018”, unde sunt menționate ofertele educaționale ale tuturor unităților de învățământ din județul nostru.
Evenimentul are loc mâine, pe Bulevardul Unirii, în dreptul Cinematografului Balada, între orele 10:00 și 14:00 și este organizat de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), cu sprijinul Consiliului Județean Vrancea, instituție care a suportat toate costurile aferente organizării târgului educațional, și Centrul Cultural Vrancea. Moto-ul târgului de anul acesta stă sub sigla sărbătoririi Marii Uniri de la 1918, „Uniți în cuget și-n simțiri sub semnul performanței în educație”. Totodată, elevii din Focșani, și nu numai, vor participa la mai multe competiții sportive dedicate zilei Europei, care se sărbătorește în fiecare an pe 9 Mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?