Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Handbal Juniori 2 – Focșănenii joacă în turneul semifinal, la Rîmnicu Vâlcea!


    Handbaliștii juniori 2 ai CSS Focșani, pregătiți de antrenorul emerit Lucian Tucan, au debutat, ieri, în turneul semifinal al Campionatului național, în grupa de la Rîmnicu Vâlcea. În primul meci au întâlnit puternica formație a LPS Suceava, una dintre principalele candidate la titlul de campioană națională. Sucevenii s-au impus cu 27-22, după ce la pauză era 13-10. După joc, profesorul Lucian Tucan mi-a spus: „După cum mă așteptam este un turneu foarte greu, mai cu seamă că suntem în primul nostru an la juniori 2. Iar de echipa Sucevei este și mai greu să te atingi! Astăzi am făcut o partidă bună și sunt mulțumit de evoluția jucătorilor mei. Am jucat curajos, am avut momente în care am condus, dar sucevenii au fost prea puternici pentru a putea fi depășiți. Mâine (n.n. astăzi) vom avea din nou un joc dificil cu CSS Sighișoara, dar ne vom juca șansa!”
    Din grupa de turneu semifinal de la Rîmnicu Vâlcea fac parte CSS Sighișoara, Academia Minaur Baia Mare, LPS Suceava, CSS Focșani, CT Media București, LPS Banatul Timișoara.      
    CSS Focșani va mai juca astăzi cu CSS Sighișoara, vineri, cu Academia Minaur Baia Mare, sâmbătă, cu CT Media București și duminică, cu LPS Banatul Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?