Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

ULTIMA ORĂ! Tânăr înecat în lacul din comuna Vintileasca


O persoană neidentificată a fost observată plutind pe apele lacului din comuna Vintileasca, în această după-amiază (duminică). Potrivit martorilor, ar fi vorba de un tânăr din localitatea buzoiană Bisoca, care ar fi făcut baie în lac și s-a înecat. Primarul comunei Vintileasca, Georgel Spătaru, a confirmat faptul că tânărul buzoian s-a înecat. 
La fața locului au ajuns pompierii focșăneni, care acționează cu o barcă. 
A fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112 că o persoană înecată plutește la suprafața apei a Lacului Mare din com.Vintileasca. Din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani s-au deplasat la locul intervenției o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de transport scafandri la intervenție și o barcă.
ISU Vrancea
UPDATE!
Primarul spune ca bărbatul venise în zonă cu mai multe persoane din Bisoca, ca să-și petreacă ziua în aer liber. La un moment dat a spus că întră un pic sa vadă cum este apa, într-o zonă în care adâncimea acesteia este mai mare și s-a înecat. Cadavrul plutește cu fața în jos în centrul lacului.

UPDATE!

Persoana dispărută, un bărbat de aproximativ 41 de ani, din Bisoca, județul Buzău, a fost scoasă la mal. Medicii au efectuat manevre de resuscitare, iar în cele din urmă au declarat decesul. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?