Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

ULTIMA ORĂ! FOTO! Coliziune frontală între două mașini, pe E85; o persoană rănită


 Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp (ora 10.45) pe drumul european, în localitatea Popești. Potrivit informațiilor, au fost implicate două autoturisme, un Logan și un Volkswagen Polo, care s-au ciocnit frontal, o persoană fiind rănită. 
 Martorii spun că victima, care se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen Polo, ar fi vrut să între în stația GPL, peste linia continuă, moment în  care a fost lovit frontal de un autoturism Logan, care venea cu viteză dinspre Focșani. 
 Victima a acuzat dureri la nivelul toracelui și la coloana cervicală, fiind conștientă, fiind transportată la spital. 
Potrivit informațiilor, persoana rănită este din Dumbrăveni și are 49 de ani. 
UPDATE!
 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2, la kilometrul 169, în zona localității Popești, județul Vrancea, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme. Cauza producerii a fost pătrunderea pe contrasens, unde au intrat în coliziune frontală, impact în urma căruia a rezultat o victimă rănită ușor. Circulația rutieră este oprită pe sensul de mers Focșani – Buzău și se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijare. Valorile de trafic sunt momentan scăzute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?