Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

VIDEO: ”Three Girls”, ”Game Of Thrones” și ”The Crown”, printre producţiile premiate în cadrul BAFTA TV Craft Awards


Miniserialul BBC ”Three Girls” a fost desemnată marele câștigător, cu trei premii, în cadrul ceremoniei de duminică seară a BAFTA TV Craft Awards, care răsplătesc cele mai însemnate realizări tehnice ale producțiilor de televiziune, informează Press Association. Drama ”Three Girls”, care tratează subiectul scandalului de exploatare sexuală din orașul Rochdale, a fost desemnată câștigătoare la categoria ”regizor al unui film de ficțiune” (Philippa Lowthorpe), ”montaj al unui film de ficțiune” (Una Ni Dhonghaile) și ”scenariu dramă” (Nicole Taylor).
Cinci alte producții au primit câte două trofee: ”Blue Planet II”, ”Chris Packham: Asperger’s And Me”, ”Game Of Thrones”, ”The Crown” și ”World War One Remembered: Passchendaele”. Echipa de sunet care a realizat episodul ”Coral Reefs” al emisiunii ”Blue Planet” a fost premiată la categoria ”sunet (film documentar)”, iar echipa de filmare de la ”One Ocean”, pentru ”imagine (film documentar)”.
Charlie Russell a fost recompensat cu un premiu BAFTA la categoria ”regizor (film documentar)”, iar Will Grayburn, pentru ”montaj (film documentar)” cu producția BBC ”Chris Packham: Asperger’s And Me”, care povestește despre experiența unui realizator BBC diagnosticat cu sindromul Asperger.
Serialul HBO ”Game Of Thrones” a fost premiat la categoria ”cele mai bune costume”, distincție primită de Michele Clapton, și la categoria ”cele mai bune decoruri”, recompensă primită de Deborah Riley și Rob Cameron. Cunoscuta serie a primit și Premiul Special pentru contribuția remarcabilă la revoluționarea și inovarea în domeniul producției de televiziune. Drama istorică ”The Crown” a primit premiul la categoria ”sunet (film de ficțiune)”, iar directorul de imagine Adriano Goldman a câștigat la categoria ”imagine și lumini (film de ficțiune)”.
Premiul pentru scenariu de comedie a fost acordat echipei Steve Pemberton și Reece Shearsmith pentru serialul ”Inside No 9”, cel de-al doilea premiu BAFTA din cariera acestora. Ceremonia de decernare a fost prezentată de Stephen Mangan și s-a desfășurat la Londra.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?