Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

O învățătoare de 39 de ani ARE NEVOIE de ajutor! Ea a fost diagnosticată cu neoplasm sân drept


Mihaela Baciu, de 39 de ani, din localitatea Vintileasca, are nevoie de ajutorul nostru pentru a avea o șansă la viață. Tânăra, care este învățătoare, a fost diagnosticată în urmă cu o lună cu o boală cumplită: neoplasm sân drept, stadiul 4, cu determinări secundare pulmonare, osos și ocular stâng. Pentru a învinge boala, tânăra învățătoare are nevoie de ajutorul și de generozitatea noastră.
Practic, Mihaela Baciu are nevoie de foarte mulți bani pentru  plăti ședințele de chimioterapie. Cum familia sa nu dispune de acești bani, se face apel la solidaritatea și generozitatea noastră. După mai multe investigați la Spitalul Fundeni, Mihaela Baciu a primit acest diagnostic crud, iar în perioada următoare va trimite documentele medicale la spitalele AKH Viena și Hanovra. În prezent, Mihaela face ședințe de chimioterapie la Fundeni.
Cel mai bine, situația tinerei este descrisă de Corina Baraghin Momanu, într-o postare pe pagina sa de facebook: „Pe Mihaela te aștepți să o găsești printre copii, înconjurată de clinchetul clopoțelului sau de zumzetul celor mici. Veselia era un dar al meseriei de dascăl, meserie pe care Mihaela o face cu dragoste pentru cei mici, pentru a șlefui caractere, pentru a forma oameni, dar această veselie i-a fost zdruncinată în luna Martie. Te întrebi cu ce a greșit Mihaela ca să primească un diagnostic atât de crunt, CANCER… nu trebuie să greșească, cum nu o face nici un om care este pus în fața acestui diagnostic cumplit. Cancerul vine, se așează și începe să mănânce, nu la masă cu tine, din tine. Îți mănâncă energia, entuziasmul pentru viață, timpul, prieteni, banii… el nu întreabă, doar ia. Ce putem face noi, restul?!
Să ajutăm, să donăm și să sperăm că Mihaela va învinge cancerul și se va întoarce în mijlocul copiiilor, acolo unde îi este locul. Ea a fost diagnosticată acum o lună cu NEOPLASM SÂN DREPT stadiul 4, cu determinări secundare pulmonare, osos și ocular stâng. Mihaela are 39 de ani, este născută într-o zi de vară, a lunii Iulie… sunt cumva nostalgică, este în aceiași lună cu fiul-meu și cu mulți dintre Dumnaevoastră… și Mihaela este fiica cuiva și merită o șansă la viață. Urmează să trimită documentele medicale la Akh și la Hanovra. Mihaela a început chimioterapia și este cu imunitatea și moralul la pământ, dar, noi toți, împreună putem să-i redăm SPERANÈšA!”
, se arată în mesajul postat pe facebook. 
În continare, Corina Baraghin Momanu anunță că a creat un grup de suport umanitar, unde toți cei care doresc o pot ajuta pe Mihaela Baciu. „Am creat un grup de suport umanitar, unde putem licita, cumpăra și reda viața unui om: #ViațăpentruMihaela”, se mai arată în mesaj.
Cei care doresc să o ajute pe Mihaela cu o sumă cât de mică, dar importantă pentru ea, o poate face în contul deschis la Banca Transilvania:
Titular cont: BACIU MIHAELA
Cont IBAN: RO08BTRL04001201S48413XX

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?