Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Minifotbal ”Cupa Adi Olteanu” – Finanțele, echipa cea mai bună! Pe locurile următoare s-au clasat GS Mobile, Doctor GSM și Soveja


„Cupa Adi Olteanu” pentru old boys la minifotbal s-a încheiat sâmbătă, 14 aprilie, la Sala Polivalentă, unde au fost jucate finalele pentru locurile 3-4 și 1-2. Ambele întâlniri s-au încheiat cu scoruri la limită în urma unor dispute echilibrate, cu multe momente spectaculoase, care au dat consistență inițiativei organizatorului Jan Oltianu și a DJST Vrancea, de a onora memoria unuia dintre cei mai valoroși jucători de fotbal vrânceni, model de fair play, Adrian Olteanu.
În finala mică, Doctor GSM a câștigat cu 3-2 meciul cu Soveja și s-a clasat pe locul al treilea, iar în finala mare Finanțele (foto facebook Alexandru Mîlinaș) s-au impus cu același 3-2, dar învinsa, GS Mobile, condusă cu 3-0, a avut o revenire spectaculoasă și a marcat de două ori. GS Mobile a ratat și două lovituri de penalitate pe care, dacă le transforma, putea câștiga competiția. În poarta Finanțelor a fost, însă, George Sârbu, extrem de greu de bătut din penalty și care a fost declarat de oraganizatori drept cel mai bun portar al „Cupei Adi Olteanu”.
A mai fost declarat jucătorul fair play al competiției Mitică Oprea, de la Gugești, iar echipei Sovejei, una dintre cele mai vechi participante la competițiile de minifotbal de sală din Vrancea, i-a fost acordat premiul fair-play pentru constanță și consecvență.

Înainte de începerea finalelor, jucătorii echipei Prietenii lui Adi au mers la mormântul lui Adrian Olteanu, unde au depus o coroană de flori și au ținut un moment de reculegere.
Organizatorul Jan Oltianu a mulțumit domnului Vasile Roșca pentru că a fost alături și a susținut și în acest an „Cupa Adrian Olteanu”, directorului Daniel Gongu și DJST Vrancea, ca și echipelor participante pentru efortul depus de-a lungul competiției. Jan Oltianu mi-a declarat că își propune să continue și în viitorul sezon de iarnă cu o nouă ediție a „Cupei Adrian Olteanu” pentru Old boys, pentru că apreciază că memoria unor fotbaliști, cum a fost prietenul său, se cuvine onorată de cei care l-au cunoscut și prețuit!
În două imagini din arhiva mea îl puteți vedea, pe www.monitorulvn.ro, pe Adrian Olteanu cu echipa în care juca, la una dintre competițiile de minifotbal de iarnă, și împreună cu Jan Oltianu.    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?