Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

VIDEO şi GALERIE FOTO: Pieton accidentat în apropiere de Mândrești, transferat la Spitalul Floreasca din București; el a traversat drumul neregulamentar


    Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din județul Suceava, a fost accidentat grav joi seara, pe DN 23, în apropiere de Mândrești. El se angajase în traversarea neregulamentară a drumului. Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență din Focșani. Potrivit buletinului de presă al unității medicale, victima prezenta „stare comatoasă, scor Glasgow 6 puncte, traumatism cranio cerebral cu plagă contuză frontală, traumatism de coloană cervicală, traumatism toracic, abdominal, traumatism la nivelul pelvisului și la nivelul membrului superior stâng”. După ce a fost stabilizat, pacientul a fost transferat la Spitalul Floreasca din București.

    Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz. „La data de 12 aprilie a.c., ora 20:35, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în apropierea localității Mândrești, pe DN 23, s-a produs un accident rutier. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că un bărbat, de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism a acroșat un pieton, de 50 de ani, din județul Suceava care se angajase în traversarea DN23, prin loc nepermis. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a declarat, vineri, agent șef adjunct Paula Enache, din cadrul Biroului de presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?