Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

ULTIMA ORĂ! Cântăreaţa de muzică populară Ionela Prodan a murit. Anunţul, făcut de fiica sa, Anamaria Prodan


Cântăreața de muzică populară Ionela Prodan a murit, potrivit unui anunț făcut pe Facebook de fiica sa, Anamaria Prodan Reghecampf.
Reprezentanții Spitalului Elias din Capitală, acolo unde era internată artista, au confirmat, pentru agenția de presă MEDIAFAX, că Ionela Prodan, în vârstă de 70 de ani, a murit luni seară, în jurul orei 21.00.
Ea avea probleme cronice care s-au acutizat de când a fost internată, de pe 16 martie.
„Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu! Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!”, a scris Anamaria Prodan pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?