Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Ședință publică pentru soluționarea dosarelor de titularizare în baza art. 253 din Legea 1 din 2011 și pretransfer


    Luni, 16 aprilie, va avea loc ședința publică de soluționare a dosarelor depuse pentru titularizeze în baza articolului 253 din Legea Educației Naționale nr.1 /2011. Potrivit informațiilor furnizate de profesorul Mihail Fâsan, inspector responsabil cu mobilitatea personalului didactic în cadrul Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în perioada 3-12 aprilie s-au depus la IȘJ 63 de dosare pentru titularizare în baza articolului 253, 73 de dosare pentru pretransfer și două dosare pentru transfer între persoane. Trebuie spus faptul că ședința de repartizarea pe perioadă nedeterminată a cadrelor didactice calificate angajate cu contract individual de muncă pe perioadă determinată, în baza art. 253 din Legea nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare, va avea loc în sala mare a IȘJ, începând cu ora 13:00.
    Precizăm faptul că vineri, 13 aprilie, pe site-ul IȘJ au fost publicate și punctajele acordate în dosarele de pretransfer, iar eventualele contestații se depun în perioada 16-17 aprilie. Soluționarea în consiliul de administrație al IȘJ Vrancea a contestațiilor referitoare la punctajele acordate cadrelor didactice înscrise la etapa de pretransfer consimțit se va realiza pe 18 aprilie, dată la care vor fi afișate punctajele finale. Până pe 26 aprilie se vor desfășura inspecțiile speciale la clasă, probele practice, probele orale de profil pentru pretransfer consimțit și tot până atunci sunt înregistrate dosarele de pretransfer la nivelul unităților de învățământ.
    Cadrele didactice care solicită acordul de principiu pentru pretransfer depun dosarele la unitățile de învățământ care au publicat posturi vacante, precum și la unitățile de învățământ la care sunt titulare alte cadre didactice care au depus cereri de pretransfer. Ședința de repartizare organizată de inspectoratul școlar pentru soluționarea cererilor de pretransfer consimțită între unități și schimb de posturi prin consimțământul scris al titularilor va avea loc pe 27 iulie 2018.
    Totodată, trebuie avut în vedere și faptul că în perioada 20 aprilie – 3 mai se vor putea depune dosare pentru înscrierea la examenul de titularizare. Centrul de examen a fost stabilit la Școala Ștefan cel Mare din Focșani, unde candidații sunt așteptați să își depună documentele după cum urmează: vineri – 20 aprilie, în intervalul ora 9:00 – 13:00. În săptămâna 23 – 27 aprilie programul comisiei va fi de luni până joi în intervalul 9.00 – 15:00, iar vineri de la 9:00 la 13:00. Pe 2 și 3 mai, dosaele poti fi depuse în intervalul orar 9:00 – 15:00.
    Informații suplimentare se pot obține de pe site-ul http://mruisjvn.weebly.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?