Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Arnold Schwarzenegger se simte ‘bine’, însă ‘nu grozav’, după operaţia pe cord deschis


Arnold Schwarzenegger a declarat că se simte ”bine” însă ”deocamdată nu grozav” după operația pe cord deschis pe care a suferit-o recent, relatează vineri Press Association. Cunoscut în special pentru rolul din seria ”Terminator”, actorul în vârstă de 70 de ani, fost guvernator al statului California și deținător al titlului Mr. Olympia, a publicat pe Twitter o scurtă înregistrare video în care oferă noi detalii despre starea sa de sănătate și le mulțumește fanilor pentru susținere.
Așezat în fața unei table de șah, joc despre care spune că îl ajută să-și mențină mintea și memoria proaspete, fostul campion de culturism a declarat că se simte mai bine, însă ”deocamdată nu grozav”, precizează sursa citată. Arnold Schwarzenegger a fost externat la 6 aprilie de la Centrul medical Cedars-Sinai și s-a întors weekendul trecut în locuința sa din Los Angeles. Actorul a fost operat la 29 martie pentru a-i fi înlocuită o valvă cardiacă implantată în 1997 din cauza unui defect congenital la inimă.
Născut în Austria în 1947, Schwarzenegger a ajuns în Statele Unite în 1968, unde a avut o carieră îndelungată, impunându-se ca actor, om politic, militant ecologist și, în ultimul timp, ca unul dintre criticii președintelui Donald Trump.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?