Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Lansarea proiectului „DIVERSIFICAREA SERVICIILOR DE METROLOGIE PRIN ACHIZIȚIA DE ECHIPAMENTE PERFORMANTE ”


Comunicat de presă

Data: 13 aprilie 2018


Lansarea proiectului  „DIVERSIFICAREA SERVICIILOR DE METROLOGIE PRIN ACHIZIÈšIA DE ECHIPAMENTE PERFORMANTE „

S.C. METRON SERV S.R.L., în calitate de Beneficiar,  implementează proiectul „Diversificarea serviciilor de metrologie prin achiziția de echipamente performante „, cod MySMIS 112391 , finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.2 : „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.
Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și  Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.
Valoarea totală a proiectului este de  7.651.271,32 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de  4.496.123,00  lei.
Obiectivul general al proiectului îl constituie diversificarea serviciilor de metrologie prin inovație și introducerea de tehnologii moderne și creșterea competitivității firmei SC Metron Serv SRL  prin consolidarea poziției pe plan regional și național. Îndeplinirea obiectivului general propus va determina creșterea gradului de satisfacție a clienților persoane fizice și juridice fată de  serviciile oferite de firmă, precum și sporirea numărului de clienți. Obiectivul general coincide cu obiectivul general al POR 2014-2020- creșterea competitivitătii economice și îmbunătătirea condițiilor de viată ale comunitătilor locale și regionale prin sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri, a condițiilor infrastructurale și a serviciilor.
Obiectivele specifice ale proiectului sunt:
– Creșterea competitivității firmei prin achiziția de echipamente performanțe în vederea dezvoltării și diversificării serviciilor;
– Extinderea pieței specifice prin internaționalizarea firmei;.
– Promovarea măsurilor de îmbunătățire a mediului înconjurător prin achiziția unei surse regenerabile de energie și a măsurilor de creștere a eficienței energetice prin dotarea cu echipamente mai eficiente energetic, precum și sprijinirea comunității locale în sensul ocupării forței de muncă, prin angajarea de persoane din categorii defavorizate.
     Durata de implementare a proiectului este de 37  luni:  respectiv de  la 27.12.2016  până la data de 31.12.2019.
Informații suplimentare se pot obține la: Olimpia-Luminița Temelie Administrator, Tel: 0733915185, E-mail: olimpia_temelie@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?