Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Fotbal juniori – Focșănenii U 16 continuă cursa pentru câștigarea seriei a 2-a!


LPS Focșani U 16 – Dacia Unirea Brăila U 16 2-0 (2-0)
Formația LPS Focșani: Stoian – Dima, Dinu, Gurău, Chiriac – Sandu – Mustață, Radu, Cuciuc, Paizan – Lăudatu. Au mai jucat Lazăr, Marinică, Călin, Negoiță, Păltinuș, Buzatu.
    Echipa de juniori au 16 a LPS Focșani a câștigat, ieri, fără emoții, partida pe care a jucat-o pe stadionul Milcovul în compania Daciei Unirea Brăila. Victoria a for decisă în prima repriză, când gazdele și-au concretizat superioritatea prin două goluri de kinogramă! Primul a fost marcat de Lăudatu, la capătul unei acțiuni individuale începute mai sus de mijlocul terenului, continuată cu o cursă pe dreapta și șut împarabil de la 25 de metri! Golul al doilea l-a avut ca finalizator pe Paizan care a reluat spectaculos în poarta brăilenilor mingea venit din centrarea de manual a lui Lăudatu, desprins pe dreapta ca și la acțiunea primului gol.
    Sâmbăta trecută, în deplasare, la Ploiești, cu CSM, LPS Focșani câștigase cu 5-1 și se distanțase cu trei puncte de ASC Petrolul 52 Ploiești, învinsă la LPS Galați. Prin victoria de ieri, elevii profesorului Alin Samoilă-Sava își mențin avansul față de principalele contracandidate la primul loc iar în etapa viitoare și-l pot mări pentru că acestea – Petrolul 52 și Astra Giurgiu – se întâlnesc între ele pe terenul celei de a doua!
           
LPS Focșani U 19 – Dacia Unirea Brăila U 19 3-3 (1-1)
Echipa LPS Focșani: Olariu – Chiriac, Tănăsache, Pașalău, Anton – Lambru (60 Marin) – Balandău (75 Stoica), Toader (74 Segărceanu) – Vintilă, Burlacu (88 Bănică), Bobu.
    În prima partidă a cuplajului de ieri de pe Milcovul, juniorii U 19 ai Focșaniului au trecut pe lângă victorie într-o partidă cu formația de pe locul al treilea al clasamentului. Cu puțin mai multă concentrare puteau obține trei puncte pentru că în minutul 70 conduceau cu 3-1!      
    Oaspeții au deschis scorul în minutul 20 după o greșeală colectivă a apărării focșănenilor. A egalat Toader în minutul 25 când a primit mingea printre de la Balandău și a trimis mingea în plasa Daciei Unirea. Gazdele au preluat conducerea în minutul 47 prin Burlacu printr-o lovitură de cap după centrarea lui Chiriac. În minutul 70, Bobu a recuperat la centrul terenului,a sprintat spre poarta adversă și  nu s-a oprit până nu a marcat golul de 3-1. În minutele 80 și 82, oaspeții au egalat printr-un penalty obținut în urma unui fault fără rost făcut de Tănăsache și printr-o lovitură liberă de la 18 metri. S-a terminat 3-3, dar focșănenii avuseseră șansa lui 4-1 prin Burlacu care, scăpat singur cu portarul advers, a tras foarte slab, pe lângă poartă din câțiva metri! Iar în prima repriză, elevii profesorului Daniel Bănică risipiseră încă trei mai ocazii de a marca prin Burlacu de două ori, și Pașalău!
În etapa viitoare, miercuri, 11 aprilie, formațiile LPS Focșani vor întâlni în deplasare formațiile ASC Municipal Dunărea Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?