Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Fotbal juniori: Focșănenii joacă astăzi (sâmbătă) la Ploiești!


    Revenirea vremii la parametri de primvară readuce pe teren, în competițiile oficiale, și echipele de juniori. Echipele U 17 și U 19 ale LPS-Prosport Focșani vor juca cu CSM Ploiești în deplasare.
    Adversarele de astăzi, 31 martie, ale focșănenilor sunt echipe abordabile! Formația U 17 a CSM Ploiești se află pe locul al optulea în seria a 2-a a Campioanului Național, cu doar 3 puncte, în timp ce formația antrenată de profesorul Alin Samoilă-Sava este lidera clasamentului, cu 18 puncre. Partida de la Ploiești va fi un foarte bun prilej pentru focșăneni să-și majoreze zestrea cu încă trei puncte.
    Juniorii U 19 ai Focșaniului sunt vecini de clasament cu ploiștenii: gazdele pe 7, oaspeții pe 8. Și fotbaliștii pregătiți de profesorul Daniel Bănică pot obține un rezultat bun!
    Jocurile vor fi conduse de o brigadă bucureșteană alcătuită din arbitrul de centru Marius Spânu, și asistenții Alexandru Murariu și Raluca Sîrghi. Rezervă va fi la primul joc Nicolae Brezoi, care va fi principal la partida juniorilor U 17.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?