Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Părinţii actorului Anton Yelchin, decedat într-un accident stupid de mașină, au ajuns la un acord cu Fiat


Părinții actorului Anton Yelchin și grupul auto Fiat Chrysler (FCA) au ajuns joi la un acord în cazul morții tânărului actor într-un accident stupid de mașină în 2016, a informat site-ul specializat în știri despre celebrități TMZ, citat de EFE. Termenii acordului tranșează reclamația depusă de părinții lui Yelchin, FCA indicând într-un comunicat că s-a ajuns la „o soluționare amiabilă”, exprimându-și totodată regretul față de tragica moarte a actorului.
Anton Yelchin, 27 de ani, a murit la 19 iunie 2016 după ce autoturismul său, un Jeep Cherokee 2015, a venit la vale și i-a zdrobit corpul de grilajul vilei sale Actorul lăsase mașina în poziția de staționare pe un drum în pantă pentru a închide poarta. Ulterior s-a aflat că acest model a făcut parte dintr-un stoc de peste 1,1 milioane de mașini rechemate în service din cauza unei probleme la selectorul de viteze care făcea dificilă stabilirea poziției de staționare. În aceste condiții vehiculul se putea deplasa în mod accidental, iar FCA a primit notificare din partea a 41 de persoane care suferiseră leziuni din cauza acestei probleme.
Reclamația soluționată joi fusese prezentată de părinții lui Yelchin, în august 2016, și invoca presupuse defecțiuni de fabricație ale autoturismului. Născut la Sankt Petersburg (Rusia) în 1989, Yelchin a început să joace pe când era copil, apărând în mici roluri din filme independente și în diferite emisiuni TV precum „ER,” ”The Practice” și „Curb Your Enthusiasm.” Rolul prin care s-a făcut remarcat pe marele ecran a fost cel alături de Anthony Hopkins, în „Hearts in Atlantis”, din 2001.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?