Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Handbal – Trei jucători de la CSM Focșani 2007, la Lotul Național de seniori!


    Site-ul FR Handbal a publicat marți, 20 martie, convocarea Lotului Național de seniori lărgit, pentru perioada 1-6 aprilie, la Cluj-Napoca. Au fost convocați 40 de jucători – 22 la Lotul A și 18, la Lotul B, unde CSM Focșani 2007 este reprezentată de Attila Eros, Bogdan Moisă și Bogdan Rață. Formația focșăneană are cei mai mulți jucători în Lot, fiind urmată cu câte doi sportivi de la Steaua, CSM București și Poli Timișoara. Ceilalți handbaliști din Lotul B convocați pentru cantonamentul de la Cluj provin, câte unul, de la Kiel – Germania, Minaur Baia Mare, CSM Oradea, CSU Suceava, CSU CNOT Brașov, Dinamo București, HC Dobrogea Sud, HC Sibiu, HC Vaslui.
    Attila Eros, Bogdan Moisă și Bogdan Rață, care sunt printre cei mai valoroși handbaliști ai echipei Focșaniului, au mai participat, în aceeași formulă, la un cantonament al Lotului Național la Călărași în perioada 1-4 ianuarie 2018.
Dintre cei trei, Bogdan Moisă a venit la Focșani având în palmares un titlu de Campion mondial Universitar cu echipa României fiind, deci, un obișnuit al stagiilor de pregătire la nivel de vârf, meritul antrenorilor Focșaniului fiind acela că l-au pus în valoare și l-au menținut în forma care să-l facă în continuare selecționabil. Attila Eros și Bogdan Rață nu aveau, însă, în palmaresul personal, vreo selecție înainte de a veni la Focșani, creșterea lor valorică fiind constatată de specialiștii federali în perioada de când sunt sportivi ai CSM 2007 unde au jucat foarte mult și unde au devenit titulari pe posturile lor de inter stânga, respectiv, pivot.     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?