Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

ULTIMA ORĂ! FOTO! Accident cu 4 victime pe E85, la ieșire din Dumbrăveni spre Obrejița


 Un accident rutier s-a produs în această după-amiază (duminică) pe drumul național 2 E85, la ieșire din Dumbrăveni spre Obrejița, potrivit unui apel la 112, după cum transmite Biroul de presă al IPJ Vrancea. 
 Potrivit primelor informații, în eveniment au fost implicate două autoturisme, fiind înregistrate 4 victime, dintre care 2 încarcerate. Nu se știe starea acestora. 
 La fața locului intervin pompierii de la descarcerare, ambulanța SMURD, dar și ambulanța SAJ, cu medic. 
UPDATE!!! Printre răniți, un copil de 3 ani
 Biroul de presă al ISU Vrancea: „A fost anunțat un accident rutier între 2 autoturisme, pe E85 la ieșirea din com. Dumbrăveni spre Obrejița. (…) Forțele de intervenție acționează cu un modul SMURD și o autospecială  de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, un SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Rm.Sărat și două ambulanțe din cadrul SAJ Vn”. Revenire accident rutier pe E 85, com. Dumbrăveni: nu sunt persoane încarcerate, au fost asistate 4 victime – dintre care un copil de 3 ani.
 Potrivit informațiilor, în urma accidentului, în cele din urmă, cinci persoane au fost transportate la spital. „Revenire accident rutier E 85, com. Dumbrăveni, au fost preluate și transportate la UPU Focșani cinci victime (patru victime cu  cele două ambulanțe SAJ VN și o victimă cu ambulanța SMURD)”, a transmis ISU Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?