Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Handbal juniori 2 – Finalul unui retur foarte bun!


Handbaliștii juniori 2 ai CSS Focșani vor încheia, duminică, 18 martie, în Sala Polivalentă, returul Campionatului Național, în compania CS Năvodari, într-un meci care va începe la ora 13,00. Formația pregătită de antrenorul emerit Lucian Tucan va pune punct unei părți a doua a campionatului pe care a parcurs-o aproape perfect. A lăsat adversarelor doar un punct! S-a întîmplat la Galați, pe terenul liderei, care a pierdut astfel singurul său punct în tot campionatul.
În meciul de duminică nu se poate pune problema învingătoarei! Focșănenii au câștigat de două ori în meciurile cu Năvodarii și o vor face și astăzi pentru că și-au descoperit apetitul de câștigători, după un debut de campionat cu sincope! Dar, așa cum mi-a spus profesorul Lucian Tucan, echipa a crescut de la un joc la altul și a ajuns la un nivel al exprimării care o face  redutabilă pentru orice adversar. A obținut cu multe etape în urmă calificarea în turneul semifinal al campionatului Național și și-a confirmat în mod convingător titlul de campioană națională școlară a gimnaziilor câștigat în 2017!
Partida va fi arbitrat de Ștefan Rusoiu și Ionuț Tita, din Prahova.
Tot în Sala Polivalentă, duminică, dar de la ora 11,00 junioarele 3 ale LPS Focșani vor juca în compania LPS Vaslui. Chiar dacă nu se află zona de vârf a clasamentului, formația focșăneană practică un handbal agreabil, are câteva jucătoare foarte bune și se va bate pentru victorie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?