Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Ziua şcolilor înfrăţite, sărbătorită la Garoafa


Școala Gimnazială „Emil Atanasiu”, Garoafa, prin prof. Verdețu Rica, clasa a III-a, prof. Carșochie Didina, clasa a IV-a, și director David Fănica, a sărbătorit Ziua Internațională a Femeii într-un mod inedit printr-un schimb de experiență de o zi, invitând copiii Centrului Școlar pentru Educatie Incluzivă „Elena Doamna”, Focsani. Copiii au fost însoțiți de prof. Fănuță Bogdana, clasa a III-a, și prof. Dima Camelia, clasa a IV-a. La întâlnire a participat și doamna inspector de specialitate Lefter Aurora.
Copiii gazdă și-au întâmpinat oaspeții cu prăjituri, zâmbete, bucurie, multă muzică și s-au gândit la o activitate artistico-plastică comună, prin care să omagieze ziua mamei. În cadrul activităților, copiii au creat felicitări, au decupat, au colorat și au socializat, schimbând idei și impresii. Mamele copiilor gazdă au oferit invitaților jucării de pluș ca amintire. La plecare, copiii au fost fericiți că au petrecut o asemenea zi plăcută, iar încâtarea lor s-a observat în entuziasmul cu care nu s-au lăsat duși pe la casele lor.
Mulțumim domnului primar Gheorghe Maghiaru pentru asigurarea mijlocului de transport și urăm tuturor mamelor, doamnelor și domnișoarelor din viața noastră un sincer LA MULÅ¢I ANI.

Școala „Emil Atanasiu”, Garoafa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?