Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Handbal juniori – Acțiune a Federației Române de handbal la Focșani!


           Federația Română de Handbal organizează, la interval de o lună, o lună și jumătate, antrenamente comune ale celor mai tineri jucători din diferite zone ale țării. Prin acestea sunt urmărite calitățile foarte tinerilor handbaliști, nivelul lor de pregătire tehnică și tactică în vederea posibilelor convocări la acțiuni de selecție. În martie, echipele din zona Moldovei se vor întâlni la Focșani, unde se vor antrena sub conducerea profesorilor Gabriel Armanu, de la Bacău – coordonator federal de zonă, Răzvan Bernicu, de la Suceava și Marius Partene și Iulian Neață, de la Focșani. A mai fost anunțată prezența unui delegate federal de la București.
Antrenamentul va începe la ora 9,30 și va dura, cu pauze de joc și pauza de masă, până la ora 17,15.
      Antrenorul principal al echipei de seniori a CSM Focșani 2007, Viorel Ciubotaru, mi-a spus că alegerea Focșaniului – în premieră, pentru o asemenea activitate, este un semn că Focșaniul începe să fie perceput un pol de interes al handbalului, în general, și a celui de juniori în special.
         La activitatea handbalistică de sâmbătă, 10 martie, de la Focșani, coordonată de Gabriel Armanu, vor participa jucători născuți în anii 2002, 2003, 2004 și 2005.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?