Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

VIDEO: ”Red Sparrow” și ”Death Wish”, principalele noutăţi în cinematografele nord-americane


”Red Sparrow”, un film de spionaj cu Jennifer Lawrence, și ”Death Wish”, un thriller cu un Bruce Willis răzbunător, sunt capetele de afiș ale weekendului în cinematografele din SUA și Canada. „Red Sparrow”, cu Jennifer Lawrence, Joel Edgerton și Charlotte Rampling în distribuție și regizat de Francis Lawrence se dorește a fi un thriller de spionaj. Balerina Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) este recrutată la așa-numita „Åžcoală de vrăbii”, un serviciu rus de informații, unde este forțată să-și folosească trupul ca pe o armă. Prima ei misiune, care vizează un agent al CIA, se transformă într-una de risc pentru securitatea ambelor țări.
Å¢inând cont că Jennifer Lawrence a anunțat că-și va lua un an concediu de la actorie pentru a încerca să-i convingă pe tineri să se implice în viața politică este foarte probabil ca acesta să fie ultimul film în care fanii ei o vor putea vedea până anul viitor. Filmul poate fi văzut începând de astăzi și în cinematografele din România. „Death Wish” îi are în distribuție pe Bruce Willis, Vincent D’Onofrio și Elisabeth Shue și își propune să-i atragă pe fani cu rețeta clasică a unui film în care fostul erou din seria „Die Hard” ia acțiunea pe cont propriu. De data aceasta, Bruce Willis joacă rolul unui chirurg, tată de familie, care devine o mașină de ucis după ce familia sa cade victimă unui grup de jefuitori. Filmul regizat de Eli Roth va fi lansat vinerea viitoare în cinematografele din România.
Tot în acest weekend va debuta pe marile ecrane din SUA și Canada „They Remain”, un thriller cu William Jackson Harper și Rebecca Henderson pe afiș regizat de Philip Gelatt. În acest film, doi oameni de știință care au avut o relație romantică investighează comportamentul anormal al animalelor într-o fostă tabără a discipolilor lui Charles Manson. În acest sfârșit de săptămână este lansat în America de Nord și filmul israelian „Foxtrot”, care a avut premiera în țara sa în septembrie 2017. Drama cu Lior Ashkenazi, Sarah Adler, Yonaton Shiray este povestea unei familii care trebuie să se confrunte cu urmările tragediei care se produce la postul militar izolat al fiului lor.
„Submission”, cu Stanley Tucci, Addison Timlin și Kyra Sedgwick, este o adaptare după un roman al lui Francine Prose a regizorului Richard Levine. Filmul, care a avut o lansare limitată în octombrie anul trecut, este povestea unui profesor de cinic de colegiu care dezvoltă un interes special pentru o elevă talentată la scris. Nu în ultimul rând va avea premiera în acest weekend „Dance Academy: The Movie”, un film care spune povestea show-ului original de televiziune „Dance Academy” și urmărește destinele ulterioare ale personajelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?