Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Membrii unei familii de vrânceni, judecați după ce și-au bătut vecinii


    Membrii unei familii din comuna Poiana Cristei, respectiv părinții și doi fii, au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.
    Unul dintre inculpați, respectiv tatăl, are 67 de ani și va fi judecat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice. În sarcina soției bărbatului s-a mai reținut și infracțiunea de amenințare, care se adaugă la cele reținute în sarcina soțului. În sarcina unuia dintre fii, în vârstă de 33 de ani, s-au reținut aceleași infracțiuni ca și în cazul mamei, în timp ce cel de-al doilea fiu, în vârstă de 28 de ani, va fi judecat pentru aceleași infracțiuni ca și tatăl său.
    Conform rechizitoriului întocmit de procurori, la data de 30 aprilie 2016, cei patru membri ai familiei, inculpați în dosar, înarmați cu obiecte contondente, au pătruns fără drept în curtea imobilului unei familii din aceeași localitate și le-a adresat  membrilor acesteia amenințări cu acte de violență, lovindu-i totodată cu obiectele pe care le aveau asupra lor. Victimele au suferit leziuni în urma loviturilor primite și au avut nevoie de spitalizare. Anchetatorii au stabilit în urma verificărilor efectuate că inculpații și părțile vătămate sunt vecini, dar și că între ei exista un conflict mai vechi, care a degenerat în ziua amintită.
    La audieri, inculpații nu au recunoscut comiterea faptelor. Cu toate acestea, ei au fost trimiși în judecată, iar persoanele agresate, patru la număr, se constituie părți civile în dosar, fiecare cu suma de câte 5.000 lei.
    În cadrul conflictului din data de 30 aprilie 2016, inculpații l-au ultragiat și pe unul dintre polițiștii ajunși la fața locului cu scopul de a calma spiritele, în acest sens existând un dosar separat, în care s-au făcut cercetări pentru ultraj. Acest dosar a și ajuns în instanță, iar inculpații au primit în apel o pedeapsă de câte 7 luni închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?