Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Handbal juniori 2 – Focșănenii dintr-un derby în altul!


    Echipa de handbal juniori 2 a CSS Focșani a disputat joi, 22 februarie derbiul cu echipa de pe locul al doilea, CSS Galați iar duminică, 25 februarie, de la ora 13,00, va întâlni în Sala Polivalentă formația de pe primul loc în seria B a Campionatului Național, CSS Călărași.
    La Galați, în fața unei echipe care o întrecuse de două ori – în tur și în turneul de sală, CSS Focșani a avut o prestație cu suișuri și coborâșuri, a fost condusă la pauză, dar concentrarea din final a dat măsura posibilităților sale și a elevii profesorului Lucian Tucan au terminat la egalitate: 21-21 (11-8). Pentru gălățeni, a fost primul punct pierdut în13 etape parcurse din campionat. Focșănenii puteau și câștiga, însă au continuat și la Galați, în confruntarea cu un adversar puternic, este adevărat, să aibă sincope în joc, fapt ce l-a nemulțumit pe antrenorul lor, în pofida rezultatului bun cu care s-a încheiat meciul.
    Duminică, în Sala Polivalentă vine CSS Călărași, liderul clasamentului care a câștigat ambele jocuri de până acum cu CSS Focșani: 24-20, în tur și 25-12, în turneul de sală. Călărășenii au pierdut de două ori în jocurile cu gălățenii și cred că este timpul să fie întrecuți și la Focșani unde gazdele au de arătat că au crescut mult ca forță de joc de la meciul de 12-25 până acum. De fapt, important este de văzut nivelul la care au ajuns focșănenii în perspectiva pregătirii pentru turneul semifinal unde sunt calificați încă de la finalul anului trecut.
    Partida dintre CSS Focșani și CSS Călărași va fi condusă de cuplul de arbitri Georgel Cojocaru/Cristian Dorin Ochiană, din Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?