Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Noile modele i30 Fastback și Kona au câștigat ”iF Design 2018”


Hyundai a obținut o nouă recunoaștere internațională pentru design. Kona și i30 Fastback au câștigat „if Design Award” la categoria „Produs”, în cadrul clasei „Automobile”. „Aceste distincții evidențiază încă o dată angajamentul Hyundai față de designul produselor”, a declarat Thomas Bürkle, Chief Designer la Hyundai Design Centre Europe. „i30 Fastback îmbină rafinamentul cu sportivitatea, în timp ce Kona introduce un aspect avangardist în gama de SUV-uri”.  
i30 Fastback combină silueta unui coupe sportiv cu interiorul confortabil. Linia elegantă a plafonului, caroseria robustă și capota alungită, împreună cu proporțiile dinamice, contribuie la versatilitatea modelului. Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor diferite ale clienților, gama i30 este formată în prezent din versiunile i30 cu cinci uși, i30 Fastback, i30N și i30 Wagon. 

Kona este primul SUV subcompact al mărcii. Designul exterior progresist, dar elegant, este completat de grila tip cascadă, componența noii identități vizuale Hyundai. Farurile duble-cu lumini de zi de tip LED, amplasate deasupra farurilor cu LED, adaugă o alură impresionantă. Interiorul reflectă aspectul elegant al exteriorului. Paleta de culori oferă posibilitatea de a personaliza autovehiculul în funcție de preferințe: portocaliu, verde, gri sau roșu. 
Începând cu anul 1953, „iF Design” este recunoscut în toată lumea drept un simbol al excelenței în design. Organizat de „iF Internațional Forum Design GmbH”, evenimentul recompensează cele mai spectaculoase idei de design din diferite domenii. Hyundai a câștigat „iF Design” pentru i20 (2015), Tucson și Elantra (2016), precum și pentru noua generație i30 (2017), premii obținute după un proces riguros de selecție.
Decernarea premiilor „iF Design” va avea loc pe data de 9 martie 2018.  
Despre Hyundai
Hyundai Auto România, parte a Grupului Èširiac, este reprezentantul mărcii Hyundai în România din anul 1994 și aduce pe piața națională nouă modele Hyundai, atât din gama autoturismelor, cât și din cea a autovehiculelor comerciale. Fondată în 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat în Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producător auto la nivel mondial începând cu anul 2007.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?