Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Trei copii de 13 ani și un adolescent, cercetați pentru furt; șofer anchetat după ce a părăsit locul accidentului


Cercetați pentru furt

La data de 13 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tătăranu au identificat doi minori, de 13 ani, din localitate, bănuiți că, la data de 11 februarie a.c., ar fi sustras un telefon mobil dintr-un autovehicul ce se afla parcat, neasigurat. Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate. Totodată, cei în cauză sunt bănuiți că ar mai fi sustras un telefon, în valoare de 800 lei, dintr-un alt autoturism staționat pe raza comunei. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

La data de 14 februarie a.c., ora 21.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au fost sesizați cu privire la faptul că unei femei, de 70 ani, i-ar fi fost sustras un telefon mobil. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un minor, de 13 ani, din localitate, bănuit de săvârșirea faptei. Prejudiciul a fost recuperat, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 14 februarie a.c., ora 13.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Nereju au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul nopții, o persoană necunoscută ar fi pătruns prin efracție într-un bar din localitate, de unde ar fi sustras suma de 4400 lei. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un minor, de 17 ani, din localitate, bănuit de săvârșirea faptei.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cercetat pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 14 februarie a.c., ora 13.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră, de 13 ani, a fost victima unui accident rutier produs la data de 13 februarie a.c., în jurul orei 17.15, pe raza comunei Suraia.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că minora a fost acroșată ușor de către un autovehicul condus de un bărbat, de 23 ani, din localitate, care ar fi efectuat manevra de mers înapoi. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Cercetat pentru tăiere fără drept și furt de arbori

La data de 13 februarie a.c., ora 15.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vintileasca au identificat un bărbat, de 65 ani, din localitate, bănuit că ar fi tăiat și sustras șase arbori, de diferite specii, din fondul forestier al Primăriei Vintileasca. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?