Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Marți 13, porți deschise la ISU Vrancea şi la subunităţile locale


MARÈšI, 13 FEBRUARIE – ZIUA INFORMÄ‚RII PREVENTIVE ÎN ROMÂNIA
    Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) s-a raliat, începând cu anul 2011, inițiativei derulată la nivel european, astfel încât, în fiecare zi de 13 care se suprapune cu ziua de marți, se organizează „Ziua Informării Preventive”.
    Cu prilejul acestei zile, marți 13 februarie a.c.,  între orele 10.00 și 13.00,  se vor deschide porțile la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea, la sediul inspectoratului, dar și la subunitățile de intervenție locale, pentru toți cei care doresc să se familiarizeze cu specificul profesiei de pompier, vizualizând și tehnica de intervenție cu care echipajele serviciilor profesioniste participă la misiunile de salvare.
    În scopul promovării acestei campanii, în incinta galeriei Carrefour Focșani va fi amplasat, între orele 10.00 – 13.00, un punct mobil de informare preventivă. În cadrul activității se vor distribui materiale preventive (pliante, afișe, etc.) ale campaniilor „Nu tremur la cutremur”, „F.O.C.” și „RISC”.
    Aceste acțiuni au ca scop informarea și conștientizarea cetățenilor privind riscurile generatoare de dezastre naturale, a măsurilor de prevenire, precum și a conduitei de urmat pe timpul producerii acestora.

    Compartimentul Informare și Relații Publice al I.S.U. Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?