Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Gimnastică – Școala focșăneană face în continuare performanță!


    Coordonatorul secței de gimnastică a Clubului Sportiv Școlar Focșani, profesorul Florin Roșioru, mi-a spus, sâmbăta trecută, cu satisfacția profesionistului care are de comunicat o veste bună despre el, colegii săi și sportivele pe care le antrenează: „Școala de gimnastică de la Focșani face performanță în continuare, așa cum a făcut de-a lungul anilor. La Centrul Național Olimpic pentru juniori de la Deva au fost convocate două sportive despre care vă va spune colega mea, profesoara antrenoare Daniela Marinescu, iar Ana Maria Puiu, de la Lotul Olimpic, va face parte din delegația de gimnaste din România care va participa în acest an la tradițioanala competiție „Nadia Comăneci Internațional Invitațional” de la Oklahoma din SUA”.
    Cu oarecare dificultăți din cauza programului său foarte încărcat am reușit să vorbesc, sâmbătă seara, cu profesoara Daniela Marinescu. „Sunt la Izvorani, la Centrul Olimpic, unde le-am însoțit pe Ana Maria Bărbosu și Iulia Trestianu (în foto, în sala de antrenament). Cele două fetițe, pe care le-am pregătit la Focșani împreună cu colegul meu Cezar Stoica, au fost selecționate pentru Centrul Național Olimpic pentru juniori de la Deva. Acum sunt aici într-un program de antrenamente cu doamna Mariana Bitang și domnul Octavian Belu, după care vor merge la Deva și vor continua pregătirea”.
    O altă gimnastă formată la Focșani unde a fost antrenată de profesorii antrenori Florin Roșioru și Carmen Smeu, Ana Maria Puiu, cu vechime la Deva, componentă a Lotului Olimpic al României, face parte din grupul de sportive (în foto, la Ambasada SUA de la București), ce va concura la tradiționala competiție „Nadia Comăneci Internațional Invitațional” de la Oklahoma din SUA, inițiată și organizată de Nadia Comăneci la Oklahoma, SUA. Cu câțiva ani în urmă, în 2012, la „Nadia Comăneci Internațional Invitațional” a participat o altă valoroasă gimastă de la Focșani, Maria Răuță care s-a clasat pe locul al treilea, la individual compus, locul al doilea la sărituri și locul al treilea la bârnă și sol.
    Cunoscând cât de mult și de bine lucrează grupul de profesori antrenori ai secției de gimnastică a CSȘ Focșani cred că nu peste multă vreme vom afla noi vești cel puțin tot atât de bine despre gimnastica focșăneană și sportivele pe care le descoperă, le inițiază în gimnastică și le pregătesc pentru marea performanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?