Ediția: Miercuri 5 iunie 2024. Nr. 6642
Ediția: Miercuri 5 iunie 2024. Nr. 6642

FC Panciu a remizat acasă, 2-2, după ce a condus la pauză cu 2-0!


Gruparea de fotbal FC Panciu a obținut doar un punct în prima etapă a Ligii a III-a la fotbal, după ce a terminat la egalitate, 2-2 (2-0) pe teren propriu în confruntarea cu Sporting Liești (Galați). Păncenii au început meciul în forță și după numai 12 minute, aveau un avantaj de două goluri. Marian Covaci a deschis scorul cu un lob de la 30 de metri, care l-a surprins pe portarul oaspeților (minutul 8), iar juniorul Lăbunț a majorat avantajul grupării dintre vii după ce a punctat cu un șut din interiorul careului, mingea poposind în plasă după ce a lovit și bara transversală (12).
Pe fondul unui meci echilibrat, cu ocazii la ambele porți, actul secund a fost de coșmar pentru formația antrenată de Dănuț Bolocan și Paul Cioran. Schimbările lui Covaci și Menghia s-au dovedit neinspirate, Panciu a rămas fără oameni în linia de atac, gălățenii s-au aruncat în atac și au obținut un punct nesperat. B. Dumitru a transformat o lovitură de pedeapsă acordată de arbitrul întâlnirii (71), iar C. Serea a marcat pentru 2-2 cu un șut din afara careului, rezultat nedrept după desfășurarea întâlnirii.
FC Panciu a evoluat cu: Crăciun – Ciornei, Parlac, Beșa, Alupei – Lăbunț, Fl. Ciubotaru, Voinea, Duca – Covaci (52 Lupu), Menghia (57 Pasăre). Rezerve neutilizate: Aldea, Mitală, Costea, Manu, P. Cioran. Etapa viitoare, FC Panciu va evolua pe terennul echipei Petrotub Roman, iar în runda a treia, formația pănceană va juca acasă cu Olimpia 2010 Rm. Sărat.

Rezultatele și marcatorii primei etape:
CSM Pașcani – Åžtiința Miroslava 2-0 (Andrei Apostol (24), Petrică Maftei (36).
Olimpia Râmnicu Sărat – Petrotub Roman 1-0 (Ionuț Roman (30).
Atletico Vaslui – Bucovina Rădăuți 1-0 (Tabără (69).
Inter Dorohoi – Aerostar Bacău 0-0.
Metalosport Galați – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe  0-1 (L. Fulop (17).
FC Zagon – Cetatea Târgu Neamț   2-1 (Spătaru (3), Ilasi (89) / Bucătaru (64).
FC Panciu – Sporting Liești  2-2 (Covaci (8), Lăbunț (12) / Bg. Dumitru (71 – pen.), Serea (80).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?