Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Justin Timberlake spune că anul acesta nu va cânta alături de Janet Jackson în cadrul Super Bowl


Justin Timberlake a provocat o controversă națională când a concertat împreună cu Janet Jackson, în 2004, în cadrul Super Bowl, însă cântărețul a dat asigurări joi că partenera de scenă de atunci nu-l va însoți și anul acesta, informează Reuters. Timberlake revine duminică pe cea mai mare scenă americană după ce, acum 14 ani, o ”defecțiune a garderobei” i-a umbrit concertul din finala ligii de fotbal american. ”Ca să fiu cinstit, am o tonă de idei mărețe despre invitați speciali. Am o listă întreagă. Cred că s-au făcut o grămadă de pariuri. De la NSYNC, la (Jay-Z) la Chris Stapleton sau Janet”, a spus Timberlake în cadrul unei conferințe de presă ținută în Minneapolis. ”Anul acesta… formația mea, Tennessee Kids, sunt invitații mei speciali, sunt entuziasmat să urc pe scenă și va fi foarte distractiv”.
În timpul concertului din 2004, Timberlake a smuls o parte din îmbrăcămintea cântăreței Janet Jackson descoperindu-i unul dintre sâni. Incidentul a consacrat expresia ”defecțiune a garderobei”. Parents Television Council a publicat joi o scrisoare deschisă către Timberlake rugându-l pe laureatul a 10 trofee Grammy să facă astfel încât concertul său, care se estimează că va atrage un număr de 100 de milioane de telespectatori, să fie potrivit pentru copii. ”Concertul din timpul Super Bowl XXXVIII a lăsat o amintire de neșters. Ne-ai șocat atât pe noi cât și milioane de părinți care priveau împreună cu copiii”, a scris asociația de părinți. În scrisoare se mai spune: ”Te rugăm să păstrezi concertul din pauză potrivit pentru copiii care doresc să-ți calce pe urme într-o zi”.
Timberlake nu a dat prea multe detalii despre concertul de duminică, dar a precizat că va conține hitul ”Can’t Stop The Feeling” din coloana sonoră a filmului ”Trolls”, multe momente de dans și un element de noutate. ”Fără să dezvălui prea multe, vom face în acest spectacol de la pauză câteva lucruri care nu s-au mai făcut până acum”, a spus Timberlake, care și-a lansat vineri cel mai recent album, ‘Man of the Woods’. Timberlake va avea la dispoziție 13 minute în pauza meciului dintre New England Patriots și Philadelphia Eagles, în cadrul finala ligii de fotbal american, care are loc duminică în Minneapolis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?