Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Salonul Internaţional de Automobile București revine la Romexpo după 11 ani, în perioada 23 martie – 1 aprilie


Salonul Internațional de Automobile București (SIAB), cel mai important eveniment din domeniul automobilelor organizat în România, recunoscut de către Organizația Internațională a Constructorilor de Automobile (OICA), va avea loc în perioada 23 martie – 1 aprilie, la Centrul Expozițional Romexpo, au anunțat marți organizatorii, într-o conferință de presă. De altfel, evenimentul de la București, organizat de Romexpo, în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României și în parteneriat cu Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA), este inclus în calendarul oficial OICA.
Salonul auto revine, astfel, la Romexpo, după 11 ani de la ediția precedentă, desfășurată în 2007, iar vizitatorii sunt așteptați în noile spații expoziționale, pavilioanele B1, B2 și B3, care beneficiază de dotări și facilități de nivel internațional, pe o suprafață totală de 27.000 mp.
„SIAB 2018 își propune să acopere toate subdomeniile industriei auto, astfel încât să ofere publicului specialist cât mai multe perspective la zi ale pieței de profil. De la producători și importatori de autoturisme, autovehicule comerciale ușoare, vehicule speciale, autovehicule cu două sau trei roți, trailere, până la componente și accesorii pentru autovehicule, distribuitori de produse și concepte noi pentru E-mobility și furnizori de servicii auto, toți sunt invitați să expună în cadrul SIAB 2018, pentru a garanta publicului un eveniment auto de anvergură internațională. Așadar, spectacolul auto se adresează atât specialiștilor din industrie și profesioniștilor de pe piață, cât și publicului larg sau pasionaților din domeniul auto. Evenimentul va căuta să integreze toate aspectele mobilității, fiind expuse tehnologii pe care industria auto le propune pentru reducerea poluării din marile orașe, dar și servicii și furnizori pentru servicii de mobilitate”, au precizat organizatorii. Programul de vizitare pentru publicul larg este de luni până vineri între orele 10:00 – 20:00 și sâmbătă – duminică între orele 10:00 și 19:00.
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate vor avea acces gratuit în cadrul expoziției, în timp ce pentru restul categoriilor (adulți și studenți) prețul unui bilet de intrare va fi de 30 de lei. În zonă va fi disponibilă și o parcare de 2.000 de locuri, iar tariful practicat va fi de 3 lei/oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?