Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

GALERIE FOTO: Atletism – Claudia Prisecaru, de două ori campioană universitară a României!


    Claudia Prisecaru a început în trombă anul competițional 2018! A câștigat de două ori în două zile titlul de campioană universitară a României la prima competiție de acest gen la care participă. Sâmbătă, 27 ianuarie, la Bacău, la Campionatele naționale universitare ale căror întreceri au avut loc la Bacău, atleta de la CSM Focșani 2007 a câștigat pentru Universitatea din Craiova, unde este studentă, titlul de campioană universitară a României la 1500 metri iar duminică, 28 ianuarie, l-a câștigat și pe cel de campioană la 3000 metri! În ambele curse, Claudia a concurat cu cele mai bune alergătoare din țară, nu doar la nivel universitar. Între atletele se pe care le-a întrecut este și Andreea Pișcu de la Târgu Jiu, cea care a devansat-o pe Claudia la Campionatul Național de cros pentru tineret și care i-a fost colegă în echipa de cros senioare a României medaliată cu argint la Campionatul European din 2017.  
    Cele două curse au contat și pentru etapa a doua a Campionatului Național de seniori, tineret și juniori1 – în care Claudia Prisecaru a fost înscrisă pentru CSM Focșani 2007 – și a cărui etapă finală va avea loc sâmbătă, 3 februarie și duminică 4 februarie, la București.
    După a concursuri, Claudia se simțea „mândră” pentru că a reușit de la prima ei pareticipare la o competiție universitară să devină campioană, mai cu seamă că venea după o perioadă cu ceva probleme medicale și în care a avut pauze în pregătire.
    Antrenorul Claudiei, profesorul Cristian Orza, mi-a declarat ieri: „Este un rezultat foarte bun, în condițiile în care nu prea am putut să ne pregătim din cauza problemelor medicale, de care acum am ascăpat. Încercăm să recuperăm ce am pierdut ca pregătire. La sfârșitul săptămânii viitoare vom avea Campionatul Național de seniori, tineret și juniori 1, apoi voi încerca să-i găsesc Claudiei concursuri afară în care să alerge pentru că în țară nu sunt competiții în perioada următoare!”     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?