Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Volei – Partidă foarte grea pentru focșănence la Galați!


Echipa de volei a CSM Focșani 2007 va juca astăzi (sâmbătă), de la ora 11,00, în deplasare, cu CSU Galați, lidera clasamentului seriei Est a Campionatului Național al Diviziei A2. Revenite în serie după retrogradarea din Divizia A1, gălățencele au avut un parcurs aproape fără greșeală și au luat un avans consistent, care le asigură cu anticipație primul loc la finalul sezonului regulat. În pauza de iarnă, la CSU a revenit fosta sa junioară Anamaria Berdilă, de trei ori campioană a României și au venit alte două jucătoare – Ioana Ștefan și Ioana Simovici Marin, care au întărit mult un lot cu mai multe jucătoare foarte experimentate, foste componente ale Naționalei României. Lotul Galațiului mai cuprinde pe Florina Kirilov, Adriana Dudnic, Irina Todașcă, Corina Vasilie, Camelia Vasile, Ionela Vlad, Teodora Șablonschi, Violeta Stan, Iuliana Cazimir, Cristina Atimov, Laura Vîrgolici, Cătălina Pascal, Larisa Nicolau.
    CSM Focșani 2007 se va prezenta cu lotul alcătuit din Ana Boantă, Delia Lăzăroiu, Romina Coman, Mihaela Tașkiran, Miruna Pușcă, Ana Maria Brumă, Camelia Lăzăroiu, Bianca Rusu, Lavinia Ifrim, Roxana Mihaela Lupu, Karina Iuliana Gorbe, Delia Budeanu.
    În tur, în sala LPS, formația gălățeană s-a impus cu 3-0 iar în meciul de astăzi, de la Galați, fetele Focșaniului vor avea un joc și mai dificil! CSM Focșani 2007 se află pe locul al patrulea al clasamentului, va încerca să joace la cel mai bun nivel al său, dar o eventuală înfrângere nu-i va periclita această poziție, ceea ce înseamnă că va evolua în prima fază a play-off-ului pe teren propriu în două jocuri din trei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?